İlkem Gazetesi

Lezzet ve tarihin buluştuğu mekan Yeşilköy’de açıldı!

Lezzet ve tarihin buluştuğu mekan Yeşilköy’de açıldı!
08 Eylül 2024 - 23:22

İstanbul’da ikamet eden ş insanı Mahsun Gökçür, küçük bir hayalle başladığı yolculuğunu büyük bir başarıyla taçlandırdı. Yıllar önce sadece iki masa ile başlayan Mahsun Gökçür, azmi ve işine olan sevgisi sayesinde bugün büyük bir restoran sahibi oldu. İstanbul’da kariyerine dürüm ustası olarak başlayan Gökçür, lezzetli yemekleriyle adından kısa sürede söz ettirdi.

1850 yılında açılan ve Türkiye’nin ilk tren bakım istasyonu olarak hizmet veren garın turizme kazandırılması dikkat çekti. Gökçür’ın yeni restoranının açılışına, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasetçiler, emniyet mensupları, kurum amirleri, STK temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

GASTRONOMİ TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Katılımcılar, bu önemli gününde Gökçür’e destek olarak, onun bu başarı hikayesini yakından dinleme fırsatı buldular. Turistik işletmenin tasarımından konseptine kadar birçok detay dikkat çekiyor. Özellikle tarihi tren garı olması hasebiyle mekanın zemininde ray hattında çalışan işçilerin betimlenmesi büyük beğeni topladı. Mekanın yerli ve yabancı turistlerden tam not aldığı öğrenildi. Sabahları 14.00’e kadar kahvaltı konseptinin de olması ilgi gördü. Çok sayıda meze ve çeşit çeşit et satışlarının da olması işletmeyi daha da cazip hale getirdi.

LEZZETLERİN ADRESİ: MAHSUN USTA

Mahsun Usta, sadece bir restoran değil, aynı zamanda lezzetlerin bir araya geldiği bir ev gibi. Yöresel tatların modern yorumlarıyla harmanlanan zengin menüsüyle, her damak zevkine hitap ediyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatinde farklı lezzetler sunan mekan, özellikle mezeleri ve et çeşitleriyle öne çıkıyor.

NEDEN MAHSUN USTA?

Tarihi Dokusu: 1850’lerden kalma tarihi bir tren garında yer alan mekan, eşsiz bir ambiyansa sahip.

Zengin Menü: Yöresel lezzetlerin modern yorumlarıyla harmanlanan zengin menüsüyle her damak zevkine hitap ediyor.

Kaliteli Hizmet: Müşteri memnuniyetini ön planda tutan güler yüzlü personeliyle unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Sosyal Sorumluluk: Bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan sosyal sorumluluk projelerine destek oluyor.

Mahsun Usta, sadece bir restoran değil, aynı zamanda bir lezzet yolculuğu. Siz de bu yolculuğa katılmak ve unutulmaz lezzetler keşfetmek için Mahsun Usta’yı ziyaret edebilirsiniz.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi